Olis essencials a la cuina

Després de 35 anys com a eco-xef i escriptora gastronòmica, haver trobat els olis essencials a la meva cuina ha estat un regal que m’ha canviat la vida i ha facilitat el meu treball. Sempre he estat una amant de les espècies i les herbes aromàtiques i m’he preparat els meus olis aromàtics reposant i macerant les herbes 40 dies a sol i serena.

Ara, en un sol segon, amb una sola gota, puc obtenir el mateix resultat amb la tranquil·litat que la qualitat del resultat sempre serà excel·lent ja que els olis essencials de la gamma plus de Young Living són totalment ecològics, purs i ingeribles.

Per això et convido a començar el teu camí essencial a traves de la cuina guanyant temps, salut i gaudint del camí. Si et ve de gust t’acompanyo en el camí i compartim noves experiències culinàries, despertant consciència a través d’una cuina sana i saludable.

Per començar et proposo uns sets d’olis creats especialment per cobrir diverses necessitats. Mira el detall de cadascun, fixa’t en els olis que hi ha a cada set, les seves característiques i recomanacions. I si finalment tens algun dubte, em tens a la teva disposició per resoldre les consultes que vulguis plantejar-me. Estic aquí per ajudar-te.

Com comprar-los?

Pots adquirir els olis essencials a través meu o directament a la web de Young Living.

A l’hora d’adquirir-los pots fer-ho de dues maneres:

Distribuïdor (membre)

  • Gaudeix d’un 24% de descompte en el preu de venda dels tots els productes.
  • Participa en el pla de compensació i aconsegueix comissions amb només donar a conèixer Young Living.
  • Participa en esdeveniments exclusius per a membres de Young Living a tot el món.
  • Gaudeix dels beneficis i la comoditat de programa Recompenses Essencials.

Client minorista

  • Els clients minoristes paguen el preu de venda complet de tots els productes Young Living.
  • Els clients minoristes no poden aprofitar el Pla de compensació de Young Living ni el programa de Recompenses Essencials.
  • Tampoc han d’adquirir un kit d’inici.

Els compraré a través teu

L’única cosa que has de fer és triar els sets que he preparat, afegir-los al carret de la compra i, quan omplis el formulari de compra, indicar si els vols adquirir com a distribuïdor o com a client minorista.

Si tries adquirir-los com a distribuïdor, jo m’encarregaré per tu de tot el procés d’alta perquè puguis gaudir del descompte del 24% i molts altres avantatges.

NOTA: Els preus indicats a la web són preus de client minorista. Comprant com a distribuïdor obtindràs un 24% de descompte sobre el preu mostrat.

Els compraré a Young Living

Accedeix a la web de Young Living. T’oferirà l’opció de comprar com a distribuïdor o com a client final. Com a distribuïdor gaudiràs d’un 24% de descompte a totes les compres que facis. Això sí, per poder comprar a preu de distribuïdor cal que amb la inscripció adquireixis un dels kits d’inici de Young Living.

Si decideixes comprar com a distribuïdor et preguntarà qui et va donar a conèixer Young Living. En aquest punt, si indiques el meu ID, el 15156482, em tindràs com a membre de referència per ajudar-te en tot el que necessitis. Si no ho fas, se t’assignarà un membre a l’atzar i jo ja no podré ajudar-te.

Kit Inici de luxe de Young Living

Tens algun dubte?

Planteja’m la teva consulta i te la resoldré el més aviat possible.