Mª Pilar Ibern * Gavina: directora culinària, escriptora | La Cuina de Gavina
109
page-template-default,page,page-id-109,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Pilar Ibern

Mª Pilar Ibern * Gavina

Una mica d’història…

Mª Pilar Ibern García, coneguda més bé com a Gavina, neix el 1964 a Mataró.

El 1983 s’endinsa en el món de l’higienisme, el naturisme i la seva filosofia de vida. Descobreix la capacitat medicinal dels aliments guarint-se a sí mateixa.

Els seus estudis artístics l’influenciaren molt a la manera que enfocaria més tard el seu talent creatiu a la cuina. Començà, doncs, amb únicament 20 anys, a dedicar-se plenament i professionalment a l’art gastronòmic. És a partir d’aquí que difongué l’alimentació vegetariana en els seus tallers, seminaris, articles i publicacions en diferents indrets del país.

Difon el seu amor per la cuina en diversos mitjans de comunicació: radio, premsa, televisió… En l’ actualitat col·labora amb la revista Cuerpo y mente en l’article estrella del mes. També dedica temps i energia en el servei de càtering creatiu Naturalment Exquisit, que dona la possibilitat d’oferir deliciosos àpats per a grups, festes i trobades en què s’agraeix un menú saludable i creatiu.

S’ha de dir, però, que on més podem veure aquesta capacitat de despertar les ganes de posar-se a cuinar, sentir aquest amor que plasma en les seves receptes, i aprendre de la seva saviesa gastronòmica, creativa i saludable, és en les seves classes de cuina, donades a diferents indrets de Catalunya (Barcelona, Ocata, Alella i Vic).

És professora habitual dels tallers de cuina saludable del Centre Cívic Fort Pienc i realitza mensualment assessoraments nutricionals holístics a Castellbisbal així com col·laboradora habitual d’esdeveniments com la Fira Internacional BioCultura, la Fira EcoReus o el Congrés d’Alimentació Conscient, entre altres.