Conferències, cursos i formació

Conferències sobre alimentació saludable, dieta alcalina, propietats dels aliments i com aquestes poden protegir-nos i ajudar a guarir-nos més ràpidament. Per cuidar el nostre cos i estimar-lo.

LLISTAT DE CONFERÈNCIES

CUINA ALCALINA I SUPERALIMENTS

Durada: 1 hora

La conferencia va dirigida a persones particulars, que vulguin millorar el seu estat de salut i vulguin aprendre a cuinar i utilitzar els aliments com autèntiques medecines.

En que consisteix la dieta alcalina? quin son els seus beneficis pràctics a nivell físic i emocional?

Quin son els ingredients que formen part de la despensa alcalina, i com utilitzar-los

Que son els superaliments, quins tenim de prop i quins ens arriben de lluny i les seves magnifiques propietats?

Aquestes son les preguntes que es respondran a la conferencia pràctica per ajudar a sanar i equilibrar l’organisme a través de l’alimentació.

COM ALIMENTAR-NOS i SANAR-NOS LES 4 ESTACIONS DE L'ANY

Seminari de 4 hores

La conferencia o taller teòric pretén donar a conèixer com funciona el nostre cos físic mental i emocional aprenent a utilitzar els recursos que ens dona la natura en cada estació per obtenir el màxim de benestar i salut òptima. Així doncs es parlarà:

  • Els aliments mes adients per restablir la salut en cada òrgan
  • Les teràpies naturals en forma de embolcalls, extractes, locions, hidroteràpia …per guarir les malalties típiques de cada època.
  • També tindrem en compte els factors emocional i mental.
  • La manera de coure els aliments depenent de la estació serà de vital importància, al igual que la combinació dels aliments per aprendre a crear els menús harmònicament amb la nostre pròpia naturalesa.

El taller de 1r nivell dura 4 hores, una per estació, i es treballarà amb dossier en ma per poder acabada la classe assimilar. Ordenar i posar en practica tota la informació rebuda en el taller.

FIBROMIALGIA I ALIMENTS MEDECINA

Durada: 1 hora

En primer lloc la conferenciant explica a grans trets la seva experiència personal com a persona diagnosticada amb fibromiàlgia, i la seva reacció davant la malaltia.

Conèixer i entendre que es el que ens ha portat a patir aquest diagnòstic mèdic, causes emocionals, físiques, i hàbits alimentaris erronis i repetitius, possibles geopaties en la llar…. poden ajudar-nos a sortir de la xarxa que sembla impedir una millora.

Conèixer les propietats antiinflamatoris, i alcalinitzats dels aliments medecina ens poden ajudar a canviar la nostra cuina, convertint els aliments en autèntiques medecines de gourmet  a la taula diària.

En la conferencia es parla un a un de tots els ingredients que poden ser d’utilitat en aquest cas. Mostrant físicament el producte i donant recursos culinaris per posar en practica la seva aplicació.

ALIMENTACIÓ FAMILIAR SALUDABLE

Durada: 1 hora

Una conferencia adreçada a pares, i professionals de l’escola on es parlarà dels hàbits alimentaris més adients per les diferents dades de creixement.

Pautes errònies que ens envolten dins la societat de consum, com millorares i restablir una nova dieta sense grans complicacions.

Aprenent a conèixer quines son les necessitats bàsiques per poder organitzar els menús i obtenir tots els nutrients necessaris dins una dieta saludable.

Errors més comuns, i maneres de corregir-los.

Recursos pràctics, per preparar esmorzars, berenars, i menús escolars.

Nous aliments, nous cereals que es poden incloure en la dieta enriquint i enfortint el sistema ossi, sistema nerviós i sistema immunitari de tota la família.

Menús per intoleràncies, celiaquia, intolerància a la lactosa…. recursos senzills per poder gaudir de la cuina diària. D’una manera senzilla.

CUINA AFRODISSIACA SALUT I PLAER PER ELS 4 SENTITS

Durada: 1 hora

Aquesta conferencia va adreçada a tothom però especialment a professionals de la medicina que obtindrà recursos per ajudar a persones, no tant sols amb problemes sexuals, si no a persones amb problemes cardiovasculars, amb depressions, amb intoleràncies, fibromiàlgia…..

Conèixer la cuina afrodisíaca, la cuina del amor cap a nosaltres mateixos, ens permet aprendre a utilitzar les espècies, i els aliments, com autèntiques medecines per estimular el nostre sistema immunològic i donar energia a òrgans tant vitals com son el ronyons i el cor.

La saviesa mil·lenària de llibres antics orientals ens permet aplicar a la cuina actual, nous recursos creatius, on els 4 sentits es veuen beneficiats, obtenint plaer i sobre tot benestar i salut.

Aprendre les propietats del gingebre com a potenciador de la energia de ronyó, i tota la infinita llista d’aplicacions medicinals d’aquesta arrel, a més ens permetrà tenir una salut sexual desperta. El mateix ens ofereix la canyella, la cúrcuma….

ALIMENTACIÓ i RECURSOS ANTI ESTRÈS

Durada: 1 hora

Aquesta conferencia va adreçada  col·lectius, empreses, i a particulars per ajudar a gestionar l’estrès i optimitzar el resultat del treball

Com pot ajudar l’alimentació, i uns hàbits diaris en equilibrar l’estrès tenint en conte que, una persona que estigui sotmesa a un estrès constant, consumirà grans quantitats de vitamines del grup B, debilitant el sistema nerviós i posant en tensió constant tota la musculatura.

Una persona que està sotmesa a estrès constant o es negativa de mena transformarà automàticament el seu PH en àcid, i el seu sistema no funcionarà correctament. Debilitat la seva capacitat de treball i debilitant el seu sistema immunològic a cada pas. Afectant directament al sistema nerviós que provocarà insomni, malestar i patologies varies

Es donaran recursos i recomanacions generals com respirar amb consciència, fer exercici suau tipus chi-kung, ioga, caminar per la platja o la natura, aprendre a delegar, optimitzar la feina. La idea es transformar l’estrès en capacitat de treball des de l’equilibri.

Col·laboradors
Sol Natural
Sojade
Vegetalia
Raab Vitalfood