Assessorament nutricional holístic

Assessorament nutricional holístic

Tractaments d’ajuda a qualsevol patologia per millorar la salut i la qualitat de vida, especialment dietes d’acompanyament per fibromiàlgia i oncologia basades en alimentació alcalina. Alimentació i pautes per a tota la família.

A la consulta es fa una revisió holística on es té en compte tota mena de factors físics, mentals i emocionals; passats i presents.

Per poder crear una dieta completament personalitzada es realitza un test kinesiològic. D’aquesta manera podrem saber quins aliments afavoreixen el teu organisme i quins no. L’objectiu és arribar a establir una sèrie de pautes i consells que et permetin dur una dieta de transició cap a una cuina saludable. Si el teu interès és arribar a una dieta vegetariana o vegana, resoldrem els dubtes i falsos mites per orientar-te correctament.

Després de la consulta es creen els menús amb les receptes necessàries per poder posar en pràctica els nous hàbits alimentaris. En el disseny d’aquest menú es tenen en compte les necessitats, hàbits i tarannà personal.

Col·laboradors
Sol Natural
Sojade
Vegetalia
Raab Vitalfood